top of page

Over ons

Hapax: quality by pgb-Europe

pgb-Europe nv, werd in 1956 opgericht als eenmanszaak onder de naam Pennoit-Grootaert. Onder leiding van Marc en Luc Pennoit is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf waarbij voortdurend de nadruk wordt gelegd op kwaliteit en service. pgb beschikt over eigen productie-eenheden in Polen (verankeringen) en Vietnam (houtschroeven) waar onze gecertificeerde producten onder eigen toezicht worden geproduceerd.

 

 

In 2016 heeft pgb-Europe het merk Hapax overgenomen. Hapax staat bekend voor zijn kwalitatief hoogstaande oplossing voor het onzichtbaar bevestigen van houten terrassen. Naast dit innovatief systeem heeft Hapax ook nog een revolutionair systeem voor het zichtbaar bevestigen van houten terrassen, Hapax D-Pro. Dankzij het ecologische schroeffundament Hapax Rock, is het niet langer nodig een betonlaag te gieten bij de aanleg van een houten terras. Ook het divers assortiment aan Hapax wiggen en gereedschappen helpt u om nauwkeurig, snel en professioneel houten terrassen aan te leggen.

 


Ondertussen heeft pgb-Europe meer dan 25.000 bevestigingsmaterialen in voorraad. Met de focus op kwalitatief hoogwaardig producten en een optimale product presentatie zijn we een van de toonaangevende marktleiders van bevestigingen in de Benelux. Om onze service nog te verhogen hebben we geïnvesteerd in een geautomatiseerd magazijn. Door deze uitbreiding werd de capaciteit om orders te verwerken verdrievoudigd en kunnen we probleemloos 10.000 orderlijnen per dag verwerken.

 


Onze moderne logistiek, de uniforme verpakking en de flexibele orderverwerking zijn slechts enkele van onze troeven die van ons 100% familiebedrijf een betrouwbare partner maakt.

© 2020 - pgb-Europe | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden

bottom of page